Sponsor eller støttespiller

Vi i Tasta Omegn Sykkel Klubb behøver sponsorer eller støttespillere for  2015. Vennligst sjekk med HR/markedsavdelingen i din bedrift om de vil være med å sponse eller støtte TOSK.

Har du spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt med Jan Morten (jan.morten@auseth.no / 93069224 )

TOSK setter stor pris på alle støtte.

Mvh
Markedsavdelingen i TOSK

Sportsernæring i TOSK
Sportsmat.no blir klubbens leverandør av sportsernæring ut 2015 i første omgang. De tilbyr et bredt utvalg av produkter med merker som Maxim, Squeezy, Boom og flere.

"Gjennom erfaring og idrettsstudier innehar Sportsmat.no god kompetanse rundt bruk av sportsernæring, og de kan komme med nyttige tips for bruk under både trening og ritt. Vi har valgt å samarbeide med TOSK på grunn av klubbens verdier som en breddeklubb hvor alle skal med og ingen blir glemt. Vi ønsker at dette samarbeidet skal fortsette i mange år fremover, og at begge parter oppnår gode resultater som følge av samarbeidet", sier Sportsmat.no.

Under rittene Garborgriket, Nordsjørittet og Aarbakkerittet Lysebotn-Bryne vil langestasjonene servere sportsdrikke sponset av Sportsmat.no. Og alle medlemmene i TOSK får nå muligheten til å kjøpe sportsernæring til sterkt reduserte priser og med gode leveringsbetingelser. Informasjon om priser med mer sendes kun til medlemmer i egen email samt deles på lukket Facebook gruppe.