Om TOSK

  • Formål
Vi har som mål å tilby et treningsopplegg som passer for både eliterytteren og den som nettopp har kjøpt sykkel. I tillegg ønsker vi å ha en veldig sosial profil. Det skal være god tone og stemning på treningene, samtidig som vi opptrer så ryddig at vi ikke er til sjenanse for våre medtrafikanter.

  • Historie
TOSK ble i utgangspunktet stiftet som en kameratgjeng som i stor grad syklet litt på lykke og fromme i starten. En av våre største utfordringer var at vi hadde litt forskjellige forutsetninger til å kunne sykle sammen på turene vi la opp til. Gjennom hele perioden har vi uansett ønsket å beholde det sosiale i treningen og har derfor brukt lang tid på å finne en treningsform som gjør at vi både trener effektiv og har det sosialt sammen på alle nivåer. Effektiviteten på treningene kan dokumenteres med sterke resultater på rittene vi deltar på og det sosiale må oppleves. Det er ikke uvanlig at vi er over 30 mann på trening. Du er herved utfordret! fra 1/1-2012 blir TOSK registrert i Norges Idrettsforbund, men det endrer ikke noe på konseptet vi har vedlikeholdt og forbedret fra starten.

  • Kjøreregler
  1. Vi tar hensyn til våre medtrafikanter. Dette gjelder fotgjengere, andre syklister og billister.
  2. Vi overholder alle trafikkregler som gjelder for kjørende i trafikken.
  3. Vi sykler aldri mer enn to i bredden.

I tillegg kan vi nevne at vi selfølgelig ikke kaster søppel i fra oss når vi er ute og sykler. Det er kun siste mann i rullen som snyter seg. Vi konkurrerer heller aldri på trening og opptrer i så måte varsomt hvis vi skal sykle forbi noen.