fredag 31. oktober 2014

Aktiviteter i helgen

TOSK Spinning er i gang. Her fra økten i går. Foto Ole J. Holbø
Spinning sesongen er nå i gang. Over 20 TOSK'er har stilt opp tirsdag og torsdag denne uka.
Tilbudet om spinning gjelder kun for medlemmer og det er våre egne instruktører som kjører timene.

Til helgen planlegges det treningsturer både lørdag og søndag.

Lørdagsturen 01.11.2014
Kjent og kjær løype med innslag av noen nye elementer. Legg merke til detaljene, før dere kommer til Lye fjell. Der skal dere ta en 163gr sving og kjøre en liten rund sløyfe med en kjekk bakke før dere kommer ned igjen 200 mtr lengre borte.
Husk to og to og at trafikkreglene følges og at alle gir tegn første som siste mann. Løypa er lagt opp slik at dere er tilbake i god tid.  Jeg blir ikke med, så forventer at en tar ansvar og setter seg inn i løypa og guider slik at alle får en fin og trygg tur..
Meld interessen på vår FB Gruppe :-)
http://connect.garmin.com/course/8287385

Søndagsturen 02.11.2014
Starter fra Reinskau 08.32 og jeg foreslår at den går via Kannik og Lagårdsveien langs 44 til Sandnes over Lurahammeren (eventuelt langs Gandsfjorden). I Sandnes tar vi til venstre ved Essoen mot Hana, og kjører innspurten av Nordsjørittet motsatt vei. Det vil si opp den svingete bakken som heter Høgevollsveien og så ned Kirkeveien til Høyland kirke. Her tar en til venstre og opp veien inn i Melsheia (der vi kjørte intervaller i vinter) og videre over til Sviland. Fra Sviland følger en veien til Bråstein og sykkelstien til Figgjo. Følger så langs jernbanen over til Foss Eikeland, og veien videre til Kverneland, der en tar til høyre mot Skjæveland og så videre langs Stangelandsveien omtrent til Voll. Der tar en opp høyre til Malmheim og Julebygda, der det dreies venstre mot Sola, videre inn til Grannessletta og forbi 3 sverd, Tjensvollkrysset og back home til Reinskau.
Bakkene (bl.a. opp Høgevollsveien og opp i Melsheia) skal som alltid på en søndag kjøres i meeeget rolig tempo slik at alle følger med uten å ha behov for å gå inn i rød sone. Nedover må de som ligger foran trø på som f slik at de bak slipper å bremse. Alle har ansvar for å bidra til at tempo blir slik en søndagstur skal være, og bruk "hold igjen» når du mener det er behov for det. Det er meldt typisk november vær, lite vind men noe vann.
Det blir snaut 75 km og med estimert 22km/t snittfart så er kjøretiden snaut 3,5 timer. Det blir kort spise- og fotopause underveis, og valgfri fart langs jernbanen med samling på «enden». Hvis noen mener de har kjørt denne turen før med TOSK på en søndag så stemmer det:) Selv er jeg hardt meldt i sosiale lag lørdagskvelden så jeg er tvilsomt startende på søndag, men regner med at noen uansett kan ta ansvar for vei- og andre valg. Hvem blir med?
http://connect.garmin.com/modern/course/8292379