torsdag 14. august 2014

Tre TOSKer tok turen til Nærbø


Tre TOSKer tok turen til Nærbø for å forsvare TOSK.
Oppvarming var kaffe, boller og litt varmekrem var jo også greit rett før start. Med to Karmøy buar på laget, kjørte vi vanlig taktikk, tøff i kjeften før start. Starten gikk greit. Tørre flotte veier og pulsen rett til himmels, litt dårlig oppvarming. Etter en mil starter problemene! Tore Løining har kanon bein, undertegnede er helt på stålet og Kim Østebø ryker gir vaieren sin. Kim må da trø videre med kjettingen på minste klinga foran. Prøv det hvem som vil!  Tore peise på som maskinen han er og jeg henger på så godt jeg kan. Bak meg ligger Kim med bein som går som hjulvisper (stakkars mann) prøver å ta en føring, men Tore må fram å ta ansvar igjen. Bra det er lagtempo, ellers hadde han nok parkert oss.
Bakkene er lengre enn fryktet. Hjulvispen Kim ligger bak (stakkars mann) og jeg finner ut pga min posisjon, at legg musklene til Tore er større en mine lår. Vi nærmer oss mål. 3,5 mil er unnagjort og hjulvispen detter av de siste kilometerne. Skulle jo bare mangle (stakkars mann).
Målstreken passeres. 5’ beste tempolag noe vi ser oss fornøyd med, på bakgrunn av problemene vi fikk. 
Så ble det kaffe og ei sjokolade kake som smelter i munnen på en sliten tempo syklist. Vi lurer fælt på hvorfor ein heile haug med syklister sitter og sykler på rulla, løpet er jo slutt!  Ja, ja da blir det mer kake på oss. Det går opp for oss, vi har slått Truls Grung sitt lag! De skylte på problemer, hadde di bare visst at me bare hadde «ein» mann på laget! Litt mobbing av Rennesøy, litt mer kaffi, så var det å komma seg heim te byn.
Takk for turen Tore og Kim, neste år da tar vi dem!
Hilsen fargerikt felleskap på Nærbø og hjulvisperen (stakkars mann)

Takk til Kenneth P for god oppsummering. 
Resultater: http://goo.gl/3Xs4UT
(Hentet fra TOSK gruppen på fb)