tirsdag 13. mai 2014

Ny leverandør av sportsernæring i TOSK


Markedsgruppen i TOSK har inngått en avtale med Sportsmat.no som blir klubbens leverandør av sportsernæring ut 2015 i første omgang. De tilbyr et bredt utvalg av produkter med merker som Maxim, Squeezy, Boom og flere.

"Gjennom erfaring og idrettsstudier innehar Sportsmat.no god kompetanse rundt bruk av sportsernæring, og de kan komme med nyttige tips for bruk under både trening og ritt. Vi har valgt å samarbeide med TOSK på grunn av klubbens verdier som en breddeklubb hvor alle skal med og ingen blir glemt. Vi ønsker at dette samarbeidet skal fortsette i mange år fremover, og at begge parter oppnår gode resultater som følge av samarbeidet", sier Sportsmat.no.

Under rittene Garborgriket, Nordsjørittet og Aarbakkerittet Lysebotn-Bryne i år vil langestasjonene servere sportsdrikke sponset av Sportsmat.no. Og alle medlemmene i TOSK får nå muligheten til å kjøpe sportsernæring til sterkt reduserte priser og med gode leveringsbetingelser. Informasjon om priser med mer sendes kun til medlemmer i egen email samt deles på lukket Facebook gruppe.


Vi ønsker Sportsmat.no velkommen som leverandør til TOSK