lørdag 8. februar 2014

Søndagsturen

Søndagsturen 9 februar blir gjensyn med en rute som har vært kjørt flere ganger i TOSK søndagssammenheng. Tradisjonelt kan man også si;)
Garmin hadde mye egne meninger i kveld om hvorvidt løypen skal la seg vise eller ei, så ingen garanti for at linken under virker. YR lover oss både sørøst vind og fuktighet så det blir forhold for god trening.
Vi kjører fra Reinskau 08.32 via Kannik og Lagårdsveien langs 44 til Sandnes over Lurahammeren. I Sandnes tar vi opp Hovebakken over til Ganddal, ned til Kverneland og rundt Bryne, tilbake nordover via Tinghaugbakken og til Skjævelandsbrua. Her tar vi venstre langs Stangelandsveien før vi svinger høyre opp via Heigreveien (hjemmebane Frode til Julebygda hvor vi tar hardt venstre via Gimrevegen til Sola, og hjem via Grannes, 3 sverd og "rundellen" over Tjensvollkrysset.
Det blir snaut 75 km og med estimert 22km/t så er kjøretiden snaut 3,5 timer. Det blir kort spise- og fotopause underveis, valgfri fart opp Tinghaugbakken men selvsagt samling på toppen.
Hvem blir med??

http://connect.garmin.com/course/5666819

/ Truls D