søndag 19. januar 2014

Referat fra helgen

Først og fremst håper jeg det går, etter forholdene, bra med Atle og Liv (korreksjon; det skal være Siv), som fikk et knallhardt møte med moder jord i den bratteste nedoverbakken i Vagleskogen. Godt "kamuflert" is kom veldig overraskende og det gikk dessverre ut over noen av de som lå i fremre del av feltet. Liv (og Siv) syklet i vertfall videre for egen maskin mens Atle trengte transportassistanse da framhjulet fikk en veldig uheldig vinkel etter å ha gjort et forsøk på å pløye opp en frossen skogbunn (sammen med en skulder som du kanskje har fått sjekket opp?)
Fb/Atle A: Har vært på røntgen, 2 små brudd/ fragmenter og av mangel på bedre ord( ifølge legen) en slags forstuing av skulder. Ikke noe å gjøre. Noen skrubbsår og en lårhøne, stort sett bagatell alt sammen. Takk for hjelp med sykkel og for at dere gadd å vente til transporten kom, og takk for turen:-)
Fb/Siv H: Jeg er ganske forslått på hoften, albue og begge knærne.. Kjekt på tur og takk til hele gjengen som viser stor omtanke når noen av oss er uheldige med knall og fall

Det var noen som mente at det ikke blåste så mye likevel da 13 stk tosker samlet seg rundt 8.30 på Reinskau. Da stroppene på en hjelm røyk i motvinden over Forus-slettene, skjønte alle at det blåste mye likevel og at Jan Morten, Eirik og etter hvert Atle gjorde en formidabel jobb som vindbrøytere i front.
Etter "opprydding" i Vagleskogen valgte en gruppe å sykle hjemover for å rekke diverse forpliktelser mens resten av feltet fulgte den planlagte ruten. Da vi "rundet" ved Figgjo fikk vi nok en gang Den følelsen det alltid er å få medvind etter motvind. Takk for turen alle, goe gjeng som alltid!

/ Truls D

Glatt!


Evaluerer hjulet etter episoden
 
 
Bilde fra Lørdags gjengen, som har klart å finne en lun plass på Jæren! (Blåste godt!)