fredag 10. januar 2014

Lørdagstur og søndagstur på lørdag

Det blir vanlig lørdagstur på lørdag og en litt uvanlig søndagstur. Søndagsturen blir egentlig helt vanlig, men den blir gjennomført på lørdag.

Samtlige møter kl 07:30 på Reinskau hvor vi deler oss i to grupper. Den ene gruppen sykler lørdagstur og den andre sykler søndagstur.

Rutebeskrivelser:
Lørdagstur (131 km)
Søndagstur på lørdag (77 km)

Noen har vært med på disse turene mange ganger og andre har aldri vært med tidligere. Som de fleste vet, er lørdagsturen til vanlig forholdsvis hard. Det blir den denne gangen også. Hvis du ikke har vært med på lørdagsturen tidligere og velger å bli med for første gang i morgen, anbefales det at du kjenner godt etter når vi gjør første stopp og vurderer da om du tror at du holder hele veien. Turen i morgen er spesielt lang og det er kjedelig å oppdage at man ikke henger med når man er 70 km fra heimen... For å si det enkelt så tester man ikke formen på langturer om vinteren. Dette kan vi vente med til våren når ikke fallhøyden er så stor :-)

Søndagsturen blir som vanlig kjørt i passelig tempo med mulighet til å hoppe av og ta snarveier underveis.

Vi kjører som vanlig to og to og overholder alle trafikkregler. I de tilfellene hvor trafikkreglene ikke strekker til, viser vi hensyn og bruker sunn fornuft :-) Vi kaster ikke søppel i naturen. Vi snyter oss eller spytter ikke når vi har noen bak oss.

Sist helg var vi 50 fordelt på dager. Blir vi 50 på en dag denne helgen? Været er uansett planlagt veldig nøye...