søndag 10. november 2013

Oppdatering fra markedsgruppen

Vi har i løpet 2013 fått flere nye sponsorer i klubben og vil ønske dem alle velkommen til TOSK.

Nye sponsorer:
> Interwell (drakt)
> Offshore Norway (drakt)
> Unibatt (drakt)
> Baker Hughes (drikkeflasker)

Ny samarbeidspartner:
> Boreal Transport Sør AS og Sør-Vest Reiser AS (bussreiser)

Vi vil også rette en stor takk til våre sponsorer/samarbeidspartnere som er med videre.

Sponsorer:
> GE Oil & Gas (drakt)
> Vinje Industri (drakt)
> Uniteam (drakt)
> Duplo Element (drakt)
> GMC (drakt)
> Idland VVS (drakt)

Samarbeidspartner:
> Spinn (Sykkelutstyr)

Klubbens sponsor- og partnerteam består i dag av totalt 12 spennende bedrifter. Men det er plass til flere og vi oppfordrer klubbens medlemmer til å kontakte sin arbeidsgiver og andre aktuelle, bli med oss på laget. Vi kan tilby selskaper profilering via en aktiv og seriøs målgruppe med over 250 medlemmer. Foruten profilering av bedriftens logo kan det være muligheter at vi bidrar i et fagseminar/kurs og ansatte er alltid velkommen til å bli medlem i TOSK.

De fleste sponsor kronene kommer inn via drakten vår. Og det er selvsagt en utfordring å balansere dette med logoer og opplevelse av et fint plagg. Men der har Ståle tatt ansvar i flere år og lager nå et nytt design med 2013/2014 logoer, vi gleder oss til resultatet.

Markedsgruppen setter stor pris på andre tiltak som har vært gjort for å fremme klubben det siste året. Vi nevner bl.a. eget klubbritt, stand på Miljøsøndag, vakter under Tour des Fjords, og stort banner/langestasjon på flere ritt som Aarbakkerittet fra Lysebotn, Garborgriket, Tour des Fjords, Birkebeinerrittet m.m. Sikkert noe glemt her, men all reklame er god reklame for TOSK.

Takk til alle som har tatt initiativ og de som har gjort dette mulig!

#Markedsavdelingen