fredag 7. juni 2013

LANGESTASJON VED HÅ GAMLE PRESTEGÅRD:

Hei alle i hopa. Nå nærmer det seg Nordsjørittet og vi i ritt komiteen har igjen organisert langing for våre medlemmer slik at vi får en liten boost i løpet av rittet. Langestasjonen vil være rett etter broen ved Hå gamle prestegård og hvis man vil slenge fra seg tomme flasker eller andre ting ved dette punktet så kan man gjøre det. De som er ved langestasjonen vil plukke ting med seg og vi ordnet tilbakelevering ved et senere tidspunkt.

Ved oppmøte på tirsdagstreningen etter rittet kommer jeg (Werner) til å møte opp med bil på Reinskau og samle inn alle flaskene vi deler ut slik at vi får en mer ryddig innsamling enn forrige gang. Vi i ritt komiteen forstår godt at det er fullt mulig å miste sin flaske eller av andre grunner ikke kan levere tilbake flasken man fikk utlevert men prøv da å erstatte den flasken slik at vi ikke blir for mye i manko etter hvert ritt.

Hvis man ikke skal på treningen på tirsdag så prøv uansett å møt opp på Reinskau å lever inn din flaske slik at vi får en ryddig innsamling og dere slipper å kjøre rundt til forskjellige privat adresser for å levere inn flasken deres. HUSK å rengjøre flasken godt før innlevering!

Med vennlig hilsen Rittkomiteen