onsdag 29. mai 2013

Spesialtrening II (MTB)

Vi møtes på torsdag 30/5 kl 18:00 på Reinskau. De som bor andre steder enn Reinskau møter også på Reinskau. De som ønsker å "bli plukket opp" underveis i løypen tar en kjempestor sjanse for vi sykler veldig fort forbi og det er liten sjanse for at du ser oss... Eventuelle ønsker på dette området blir mottatt, men ikke vurdert :-)

På Reinskau deler vi inn i grupper på ca 10-12 stk. Det er en fordel om nivå på de i gruppen er noenlunde likt. Det svarer seg å være blant de sterkeste i en gruppe for denne treningen skal være rolig. Det er ingen tidtaking på denne treningen og de som setter PR i noen av segmentene på Strava, tabber seg ut :-)

Husk på at når det går oppover, har de som ligger i front av gruppen et ansvar for å holde intensiteten nede. Hvis man veier under 75 kg og ligger i front i en bakke, skal pulsen være under 65% av maks! (Dette blir sjekket på Strava hvis det oppstår tvilsomme situasjoner :-) ) Vær så snill og ikke ødelegg treningen for en av dine lagkamerater!!!!!! Det kan ikke gå for seint på denne treningen. Det skal bli tidsnok bli hardt i bakke senere i uken...

Som du ser av rutebeskrivelsen, kommer det meste til å gå på kjente veier, men et par steder har vi valgt nye ruter. Dette er gjort for å holde oss borte fra trafikken og ikke minst borte fra Stokkavannet.

DU har et ansvar for å sette deg inn i rutebeskrivelsen