fredag 5. april 2013

Langtur lørdag og søndag

Lørdag:
Kl 07:30 på Reinskau. Man kjører i ca 2 timer sørover og så to timer nordover. Det er normalt at man er innom noen bakker på disse turene. (Mulighetene for snøfall natt til lørdag, gjør det litt usikkert hvilken sykkel man bruker på denne turen.)

Søndag:
Kl 08:30 på Reinskau. Det er ganske stor sjanse for at flere som normalt sykler på lørdagen, blir med også på søndagen denne helgen. Disse kjører på racer. Dette gjør at det med stor sannsynlighet blir to grupper som kjører ut på tur.

Den ene gruppen kjører MTB og kjører da ca 1,5 timer sørover og så 1,5 timer nordover. Det vil ikke bli kjørt i bakker på denne turen.

Den andre gruppen kjører racer og sykler ruten som er beskrevet på linken nedenfor. De som ønsker det får  da en befaring i løypen til KCC-tempoen. I tillegg kjører vi til Varhaug, videre opp til Karlsbu og tilbake via Undheim, Kverneland og Sandnes. Hvis noen har lyst til å bli med på deler av denne turen, er dette fullt mulig. Det går an å korte inn turen både på Klepp og på Bryne. Er vi kommet så langt som til Karlsbu, er det best å bare bli med helt hjem :-)

Rutebeskrivelse (Legg spesielt merke til om du får norske eller engelske mål. Det er forskjell på miles og mil som vi vet...)