mandag 31. desember 2012

Godt nytt år!

Det er bare noen timer igjen av 2012, et år som for oss sykkelentusiaster i TOSK vil bli husket som en eneste stor opptur!

·         Ved inngangen av 2012 var vi 101 medlemmer, på vei inn i 2013 er vi 250.

·         Vi var 80 ryttere som løste helårslisens denne sesongen.

·         TOSK ble beste klubb i Nordsjørittet 2012.

·         Flere av våre ryttere hevdet seg helt i toppen under flere ritt.

·         Vi var 90 medlemmer på årets julebord, fantastisk! J

 Ovenforstående «bullets» er ingen selvfølge, men er et resultat av en tydelig sosial profil, sammen med et meget bra treningsopplegg.

Vår Directeur Sportif Roar Børresen, har også gjennom dette året hatt et stort fokus både på sikkerhet og riktig treningsopplegg. Han har implementert 2 & 2 på en enestående måte, noe som har gitt økt fokus på sikkerhet og struktur. Dette har vært helt nødvendig for at klubbens treninger skulle kunne gjennomføres på en sportslig forsvarlig og trygg måte.

De som har fulgt treningsopplegget til TOSK gjennom hele sesongen har alle hatt en prosentvis fremgang. Takk for innsatsen Roar!

 Våre fire spinning-instruktører, sammen med administrator Espen, har ofret mye tid for å legge opp til et godt treningsgrunnlag gjennom vinteren. Takk for fantastisk entusiasme, og kjekke timer!

 Markedsgruppen i TOSK har gjort en formidabel innsats. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere, har vi i vinter kunnet tilby gratis spinning tre ganger i uken til våre medlemmer. Vi har også kunnet tilby temakvelder med fokus på trening og kosthold. Takk for innsatsen til dere alle i markedsgruppen!

 Tusen takk også til våre samarbeidspartnere, som gjør det mulig for oss å drive klubben på en god måte!

 Takk til styret i TOSK, som bruker tid på det administrative! Et stykke arbeid som ikke viser igjen direkte på resultatlistene, men som legger grunnlaget for at alle medlemmer skal kunne nå sine egne mål, og samtidig trives i klubben.

 Vi har medlemmer som bryr seg om hverandre, og som ikke minst tar imot de nye som kommer på en inkluderende måte. Tusen takk til alle dere

TOSK`er som har gitt sitt bidrag til et fantastisk godt sosialt og sportslig miljø i klubben!

Godt nytt sykkelår alle sammen!

 
Hilsen Paal Fossan
Leder