fredag 7. desember 2012

Color Line SETESDAL TOUR 2013

25 mai 2013 er det klart for Color Line SETESDAL TOUR.
Dette er et ritt som går fra Kristiansand til Hovden. Lengde er 210 km og det går opp 1615 høydemeter.
TOSK har innhentet pris på buss og overnatting. Etter anbefaling fra ryttere som tidligere har deltatt i dette rittet har vi forsøkt å få til en pakke med overnatting i Kristiansand og på Hovden.
Transport og 2 overnattinger(16 TOSKer + sjåfør)
Vi har undersøkt og fått pris på Caledonien Hotell i Kristiansand og Hovden Høyfjellshotell på Hovden (Kanskje mulig å få ordnet litt billigere rom både på Hovden og i Kristiansand.)
Pris for 2 overnattinger blir 3353,- pr pers. i dobbelt rom. 
Denne prisen forutsetter at vi klarer å fylle buss med 16 personer. Dersom vi klarer å få med bare 10 personer vil prisen øke til 3949,- pr pers. (Ved mindre antall bør annen transport vurderes, da en stor del av utgiftene går til leie av buss og sjåfør).
Enkelt rom kan mot tillegg i pris bestilles.
Uten om dette kommer påmelding til ritt og mat. Pris for påmelding er 600,- + 15 i adm gebyr. Dersom vi melder oss på før 15.02.2013. Har du ikke helårslisens vil det komme engangslisens utenom dette.
Bindende påmelding for dette må sendes på mail Kjetil@vinjeindustri.no eller frode.heigre@lyse.net  innen 10.01.2013. Dette for at vi må være ute i god tid for å sikre at vi får tilstrekkelig med sengeplasser.
Mer info på og påmelding http://colorlinetour.no
Hilsen Rittkomiteen