torsdag 29. november 2012

Rolig nå!

I dag var vi ca 20 mann på Bø. Forholdene var optimale for en god økt med 70-80 min på terskel. Av en eller annen grunn ble det glemt å advare/informere om sikkerheten som alltid må stå i høysete når vi er så mange som trener sammen. Det har kanskje sammenheng med at det har gått veldig bra lenge nå.

I dag hadde vi et uhell som involverte 3 ryttere. Hendelsesforløpet er litt uklart, men litt uforsiktig kjøring må det ha vært for uhellet skjedde på et rett strekk uten hindringer i veien. De 3 involverte er veldig rutinerte alle sammen og derfor er det ekstra kjedelig når slike ting skjer. Det så ut som de klarte seg etter forholdene rimelig bra, men det kan være at de får en tung dag på jobb i morgen.30/50-åringer som går i bakken i 35 km/t kommer nok uansett til å svi litt dagen derpå...

Vi får la dette være en smertefull påminnelse om at vi aldri legger ut på rundene på Bø uten en skikkelig advarsel om at vi prioriterer sikkerhet foran fart og at vi hele tiden tar hensyn til våre treningskompiser.

Hvis vi ser bort i fra uhellet, var treningen i dag en av de bedre. Det ble kjørt jevnt og fint hele tiden og den lille motvinden vi hadde, var bare et godt element i treningen :-)